Het gebruik van Salesforce

werken

Salesforce is voor bedrijven slim om te gebruiken omdat ze op die manier elk bedrijfsproces waar klantinteractie plaatsvindt kunnen optimaliseren. Je kan hier een CRM-systeem voor gebruiken waar alle gegevens van de klanten worden opgeslagen en hoe je ze makkelijk kan bereiken. Dit zijn dus bedrijven die de klantrelatie willen verbeteren en de contacten willen behouden. Nextview is een van de grootste implementatiepartners op het gebied van Nederlandse Salesforce, zij hebben expertise van alle Salesforce clouds/diensten. Benieuwd op welke branches zij focussen? Lees dan snel verder!

Branches

Nextview focust zich op de volgende branches: financiële diensten, maakindustrie & consumentenproducten, zakelijke dienstverlening & utilities. Het is belangrijk dat bedrijven in deze branches een ambitieuze toekomstvisie hebben zodat ze weten waar ze naartoe willen. Een visie is belangrijk omdat je op een langer termijn gaat focussen wat je als bedrijf zijnde wilt bereiken. Je moet ervoor zorgen dat je visie naadloos aansluit bij de waarden van het bedrijf, wanneer dit niet het geval is dan is een visie nutteloos. De visie moet in alle aspecten van het bedrijf naar voren komen. Nextview zorgt ervoor dat gegevens van klanten tot leven komt en klantgerichtheid gestimuleerd wordt. De Design-Thinking gedachte wordt hiervoor gebruikt. We leven in een wereld waar positieve verandering centraal staat en daarom is het goed om als bedrijf te kijken waar je kan inspelen op deze veranderingen. Nextview kan je hiermee door middel van trainingen het beste mee helpen.

Krediet

Vaak worden er door bedrijven geldleningen aangevraagd om zo op de zaken vooruit te lopen en te focussen op belangrijke zaken, zoals klantenbinding. Het is slim om hier geld in te investeren en met een bedrijf als Nextview een partnerschap aan te gaan zodat je voorloopt op het gebied van klantrelaties. Loyale klanten zijn voor bedrijven namelijk erg belangrijk en dus zeker een investering waard!

 

Comments are disabled.