De herkomst van BIC aanstekers

De herkomst van BIC aanstekers

Of je nu beter bekend bent met de pennen of de aanstekers: iedereen kent het merk BIC wel. Het Franse merk, opgericht in 1945, is al jaren één van de grootste producenten op het gebied van wegwerpartikelen.

In december van het jaar 1950 ontwikkelde oprichter Marcel Bich de eerste wegwerp BIC-balpen: de BIC Cristal. In die tijd waren vooral vulpennen nog de norm. Balpennen waren er al wel, maar die vlekten nogal eens. De BIC Cristal was de eerste lekvrije balpen en werd direct een wereldwijd succes. Na het succes van de wegwerpbalpen kwam BIC de jaren erna met een uitgebreid assortiment wegwerpartikelen, zoals potloden, markers, scheermesjes, post-itblaadjes en natuurlijk… wegwerpaanstekers! De eerste BIC aanstekers kwamen in 1973 op de markt en waren direct een succes door de scherpe prijzen in combinatie met een goede kwaliteit. De enige andere wegwerpaansteker die toentertijd op de markt was, was de luxe Cricket aansteker van Gilette. Deze aanstekers waren aanzienlijk duurder, dus toen BIC met een betaalbaar alternatief kwam werd hier goed gebruik van gemaakt.

Door de jaren heen heeft BIC de aanstekerlijn steeds verder ontwikkeld. Zo heeft BIC recentelijk de aanstekers van het merk Djeep aan het assortiment toegevoegd. Deze compacte zakaanstekers zijn verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren en ontwerpen, waardoor ze erg populair zijn onder verschillende doelgroepen.

Wist je dat BIC aanstekers ook te bedrukken zijn met het logo van jouw bedrijf of organisatie? Door jouw logo te bedrukken op een BIC aansteker en deze uit te delen onder jouw (potentiële) klanten, zorg je voor een boost in je naamsbekendheid. Ideaal voor evenementen, zoals beurzen of open dagen. Het bedrukken van BIC aanstekers is al mogelijk vanaf 300 stuks. Op de website van BudgetGift.nl vind je een mooi assortiment met te bedrukken BIC aanstekers tegen scherpe prijzen. Neem snel een kijkje en laat vandaag nog deze mooie aanstekers bedrukken met jouw logo.

Comments are disabled.